Cookiepolicy
 

Cookie privatliv

Formål og anvendelse af cookies

LGT Logistics' websted anvender cookies alene med det formål at muliggøre eller forbedre webstedets funktionaliteter og gøre det lettere for brugeren at navigere. LGT Logistics bruger under ingen omstændigheder cookies til indsamling, behandling, udbredelse eller registrering af personoplysninger.

Hvordan undgår man at modtage cookies på sin computer?

Nogle finder tanken om, at der på deres computer eller mobilapparat findes en funktion, der gemmer oplysninger, påtrængende, især når disse oplysninger gemmes og anvendes af en tredjepart, man ikke kender. Hvis du ønsker det, kan du blokere for nogle eller alle cookies og endda slette cookies, der allerede er placeret din computer, men du skal være opmærksom på, at du risikerer at miste nogle funktioner. I givet fald skal du ændre indstillingerne for beskyttelse af personoplysninger i din browser. Nogle operatører har udviklet værktøjer til at inaktivere indsamlingen og brugen af data gennem deres moduler

Hvad gemmer vi om dit besøg på vores website

Herunder fortæller vi om brugen af cookies på netop vores eget website med en kort beskrivelse samt link til vejledning i, hvordan du sletter cookies og opsætter din computer vedr. cookies.

Formål med brug af cookies på websitet:
Trafikmåling (Intern live webstatestik) Ja
Trafikmåling (Google Analytics) Ja
Annonceafvikling (brugermåling, besøgsfrekvens m.v.) Nej
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering Nej


1. Ejeroplysninger
Dette website ejes og udbydes af:

LGT Logistics A/S
Orionvej 18
DK-8700 Horsens
Tlf.: +45 7015 5555
E-mail: salg@lgtlogistics.dk
LGT Logistics AB
Fågelviksleden 4, Box 269
SE-543 23 Tibro
Tel: +46 (0)504 401 00
E-mail: info@lgtlogistics.com

 

2. Cookies
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Se mere specifik info for de enkelte cookies i tabellen her.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger, geografi og interesser på vores brugere  for at tilpasse indhold herefter. Se yderligere information i tabellen over de enkelte cookies her.

2.5 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos LGT Logistics A/S, skal du rette henvendelse på salg@lgtlogistics.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.
   

Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få information om vilka personuppgifter som kan hänföras till dig. Om det visar sig att de uppgifter eller data, som berör dig, är oriktiga eller vilseledande, har du rätt att kräva att få dessa rättade, utplånade eller blockerade. Du har alltid rätt att invända mot att uppgifter om dig används i vår behandling. Du har alltid rätt att återkalla ditt samtycke. Du har också möjlighet att anmäla felaktigheter i vår behandling av uppgifter gällande dig. Anmälan inlämnas till Datainspektionen, http://www.datainspektionen.se/

Personuppgiftslagen återges i sin helhet här nedan:

http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Lagar/Svenskforfattningssamling/Personuppgiftslag-1998204_sfs-1998-204/

News Nyheder
LGT strengthens business development at their logistics centre in Horsens
Read more

Strong increase in E-commerce flows & home delivery at LGT
Read more

LGT is on the leading edge of CO2 reduction
Read more

Local websites
LGT Logistics, Denmark
Read more

LGT Logistics, Sweden
Read more

LGT Logistics, Finland
Read more

 
LGT Logistics LGT Logistics A/S • Orionvej 18 • DK-8700 Horsens • Tel: +45 70 15 55 55 • Fax: +45 76 26 44 00 • Contact